Verzending

Wij verzenden uw pakket via PostNL of DPD pakketdienst. (pakket past niet door de brievenbus) De verzending is normaliter de zelfde dag .Lukt dat niet dan de volgende dag. ( behalve op zondag). Nadat u uw bestelling heeft geplaatst ontvangt u in de avond of nacht automatisch een e-mail vanuit PostNL /DPD met uw persoonlijke track en trace link waarmee u uw bestelling tot aan de voordeur kunt volgen! Bestellingen geplaatst op zondag worden op maandag verzonden en heeft u dan voor wat betreft België binnen op dinsdag/woensdag

Wat zijn de verzendkosten?

Geen verzendkosten naar  België en Nederland. Woont u in een ander land dan kunt u de verzendkosten bij ons opvragen middels het contact formulier.

RETOUREN

Bent u niet tevreden over uw aankoop? Geen enkel probleem. U kunt binnen 14 dagen uw product retour sturen in de originele verpakking. Neemt u s.v.p. voor het retourneren contact op via het contact formulier. Indien een product defect is of er sprake is van een garantie dan zijn er uiteraard geen kosten verbonden aan het omruilen of retourneren.In alle overige gevallen betaalt u zelf de retour verzendkosten.